Visie

1. Toegankelijkheid: All Athletes = Iedereen atleet! Ben je een start2runner, beginnende of gevorderde loper? Bij onze loopspeciaalzaak zal je ongeacht welk niveau, als een atleet worden behandeld. Wij wensen dan ook sport en beweging toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht hun achtergrond of vaardigheden. 


2. Deskundig advies: Wij streven ernaar om klanten te voorzien van deskundig advies op maat, op basis van hun individuele behoeften en doelen. Door middel van een uitgebreide analyse van de voeten, de loopstijl en de specifieke behoeften van de klant.


3. Kwalitatief hoogwaardige producten: Wij bieden producten van hoge kwaliteit die zijn ontworpen om de prestaties en het comfort van de klant te verbeteren. Dit omvat hardloop-, wandel- en trailschoenen en -kleding, accessoires en andere producten die zijn ontworpen om de behoeften van de individuele klant te ondersteunen.


4. Persoonlijke benadering: Wij bieden een persoonlijke benadering en een uitstekende klantenservice om klanten te helpen hun loopdoelen te bereiken. Dit kan onder meer inhouden dat er tijd wordt genomen om de klant te leren kennen, vragen te stellen over hun loopervaring en doelen, en op maat gemaakte oplossingen te bieden om hun prestaties te verbeteren.


5. Meer dan een loopspeciaalzaak: Naast de erkenning van een loopspeciaalzaak, kan je bij ons ook terecht voor Bike accessoires. Hierin willen we de lijn ook doortrekken en leggen we de lat opnieuw hoger dan een ‘traditionele’ winkel. We leggen dan ook de nadruk op een samengestelde selectie van kwalitatieve producten (exclusieve merken), met de nadruk op stijl, design, comfort en prestaties. 


Om het TRI verhaal compleet te maken, kan je tevens ook bij ons terecht voor zwem- kledij en accessoires. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een ultieme zwemsessie. Van designer zwembrillen tot high-end zwemcaps, selectie van kwalitatieve zwem-kledij is ongeëvenaard. Of je nu zwemt als proffesional of je jouw persoonlijke ervaring in het zwembad wil verbeteren, ook hier kunnen wij voor iedereen een uitkomst bieden.


All Athletes Team