LOOPLABO

In ons looplabo analyseren we uw looppatroon.  Dit geeft ons de juiste informatie om de geschikte schoen voor u te selecteren.  Ongeacht of je nu een start-2-runner of een gedreven alteet bent, iedereen verdient de juiste loopschoen om blessures te vermijden.  We maken een onderscheid tussen een basisanalyse, die we standaard bij iedereen uitvoeren (zonder afspraak) en een podologische analyse waarbij een afspraak verplicht is. 

Meer info over ons looplabo kan je hier vinden.

LOOPSCHOENEN

Met meer dan 1000 paar loopschoenen op stock van alle grote merken als Brooks, Saucony, On Running, Hoka One One, Mizuno, New Balance, Asics, Scott,... hebben we steeds een ruim aanbod aangepaste loopschoenen.

Trainingsschoenen - Trailschoenen - Wedstrijdschoenen

Voor iedere loper, ongeacht de ondergrond of het tempo worden een aantal schoenen geselecteerd op basis van onze analyse.  Daarna is het aan u om te testen en te vergelijken.

Bekijk ons aanbod aan loopschoenen op onze webshop.

 

LOOPKLEDIJ

Functionele loopkledij is naast loopschoenen even belangrijk als het om comfort gaat tijdens het lopen of sporten.  Ons lichaam transpireert tijdens de beweging en dat zweet moet op de goede manier afgevoerd worden om geen ongewenste 'schuur' wondjes of geurtjes te krijgen.  Een goede baselayer en shirt zijn hierbij noodzakelijk.  Bij een frissere momenten kan een windstopper of loopjasje een extra aanrader zijn.  Onze adviseurs helpen je graag op weg om jouw outfit samen te stellen.

Bekijk ons aanbod aan loopkledij op onze webshop.

 

onze toppers

Stuur ons een bericht