ALL ATHLETES STELT VOOR

 

LOOP LABO

 

3D LOOPANALYSE MET DRUKPUNTMETING

 

MOTIONMETRIX G2 - BIOMECHANISCHE SCHOENENTEST

 

Het nieuwste platform G2 is zojuist uitgebracht en is een vlijmscherpe, markerloze 3D-bodytracker in combinatie met een in de loopband ingebouwde krachtsensor die elke Newton aan kracht die je uitoefent, vastlegt. Dat is nodig om je prestaties in de ene loopschoen echt van de andere te kunnen onderscheiden.

Het G2 analyse systeem is bij All Athletes een PRIMEUR in BELGIË.

LOOPANALYSE

 

De loopanalyse gebeurt in een afzonderlijke opstelling in de winkel. U kan alles meevolgen op het scherm voor u. 

  1. We schetsen uw situatie.
  2. We analyseren uw (eventuele) huidige loopschoenen.
  3. Dynamische loopanalyse (ook met steunzolen).
  4. Gedetailleerde bespreking.
  5. Onze adviseurs stellen u de geschikte schoenen voor.
  6. Testen van de schoenen want de pasvorm is uiteraard ook belangrijk.
  7. Bevestiging. 

HEB IK EEN AFSPRAAK NODIG?
Neen, wij werken zonder afspraak. U kan vrij langskomen tijdens onze openingsuren voor een analyse op maat.

WAT KOST EEN ANALYSE?
Deze is volledig gratis bij aankoop van loopschoenen. Indien u alsnog twijfelt, zal er 30 euro worden aangerekend, die u binnen de week nog kunt recuperen.

 

 

RAPPORT


Na de analyse kan u het volledige rapport gratis ontvangen in uw mailbox. Deze kan nadien rustig nalezen of meenemen bij de dokter of podoloog indien uw steunzolen nog moeten worden bijgewerkt.


MARKERLESS MOTION CAPTURE


Een dieptegevoelige camera is net als een gewone digitale camera, maar elke pixel bevat ook informatie over de afstand tot het object. Daarom kunt u elk object of elke scène in 3D digitaal reconstrueren, snel en tot op de millimeter nauwkeurig. We gebruiken deze camera's om lopende bewegingen vast te leggen.

In tegenstelling tot traditionele motion capture-systemen, vertrouwen dieptecamera's niet op fysieke lichaamsmarkeringen. In plaats daarvan gebruiken ze een patroon van nabij-infrarood licht om diepte waar te nemen. In zekere zin kan men zeggen dat een dieptecamera zijn eigen lichaamsmarkeringen van licht genereert. Daarom hoeven er geen speciale pakken of lichaamsstickers te worden gedragen, wat de hardloopanalyse met MotionMetrix erg snel en eenvoudig maakt. Je hoeft alleen maar op de loopband te stappen en te rennen en dat is alles.

De meeste dieptecamera's hebben ingebouwde bewegingsregistratiefunctionaliteit en het werkt goed voor algemene toepassingen waar precisie en snelheid minder cruciaal zijn. Voor hardlopen is de ingebouwde tracking echter gewoon niet voldoende. Daarom gebruikt MotionMetrix eigen algoritmen voor 3D-reconstructie en herkenning van individuele lichaamssegmenten, zodat de loopbeweging met de grootst mogelijke nauwkeurigheid kan worden beschreven.